Led Strips RGB

RGB Led strips zijn multicolor strips waarmee u tal van mogelijkheden mee heeft. Iedere chip op de strip bevat 3 leds in de kleuren rood, groen en blauw. Met deze 3 basiskleuren kunt u alle mogelijke kleuren krijgen inclusief wit. De strips zijn bovendien flexible en dus buigbaar. Hierdoor kunt u het ook in een hoek buigen of bijvoorbeeld op ronde vormen gebruiken. 

RGB Led strip bediening

Om een RGB Led strip te bedienen heeft u een controller nodig. De meeste controllers worden samen met een afstandsbediening geleverd, maar we hebben ook controllers met manuele drukknoppen. De controller heeft u nodig om van kleur te veranderen, aan- en uitschakelen, dimmen, zelf kleuren samenstellen of een programma te kiezen. RGB Led strips werken niet zonder controller! 

Verbruik en stroom

De meeste RGB Led strips werken op 12v of 24v. Om de led strip te kunnen gebruiken heeft u daarom een trafo (voeding, transformator) nodig. Bij onze complete sets wordt de benodigde voeding meegeleverd. Als u de RGB Led strip wilt gebruiken in b.v. een auto, caravan of boot dan kunt u het rechtstreeks op de accu aansluiten. U heeft dan geen voeding nodig.

Het verbruik van deze ledstrips is max. 14,4 Watt per meter voor rgb ledstrips met 60 leds per meter en max. 7,2 Watt per meter voor RGB ledstrips met 30 leds p/m.

Soorten RGB Led strips

We hebben verschillende soorten RGB Ledstrips:

- RGB Led strips voor binnengebruik. (IP20) Geen bescherming tegen water. Geschikt voor droge plekken zoals; plafondverlichting, kastverlichting, meubelverlichting, apparaatverlichting.

- RGB Led strips waterbestendig met 30 leds pm en 60 leds pm. (IP65) Deze ledstrips bieden bescherming tegen waterspatten en lichte stoten. Geschikt voor o.a. keuken, badkamer, toilet en andere plekken waar de strip nat kan worden of kan worden aangeraakt.

- Volledig waterdichte RGB Ledstrips. (IP68) Deze ledstrips zijn bestand tegen regen en geschikt voor gebruik in badkamer, vijver, aquarium, zwembad en andere vochtige plekken.

- Losse led strip: Wilt u de rgb ledstrip aansluiten op een accu van bijvoorbeeld auto, caravan, camper, boot of vrachtwagen? Kies dan voor de losse ledstrip zonder voeding..

De ledstrips sets zijn compleet en gebruiksklaar, dat wil zeggen dat er een voedingsadapter een RGB controller en afstandsbediening wordt geleverd. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Budget led strip RGB 10 meter - 30 leds p/m - COMPLETE SET
  Aanbiedingsprijs € 34,99 Normale prijs € 59,95
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Budget led strip RGB 3 of 5 meter - 30 leds p/m - COMPLETE SET
  Aanbiedingsprijs € 20,95 Normale prijs € 39,95
 3. Budget MUSIC led strip RGB 3 meter - 30 leds p/m - COMPLETE SET
  Aanbiedingsprijs € 22,95 Normale prijs € 39,95
 4. COB RGB led strip 5 meter - 756 leds p/m - complete set
  Aanbiedingsprijs € 69,95 Normale prijs € 99,95
 5. Led strip RGB 50 meter waterdicht 220v
  Aanbiedingsprijs € 149,00 Normale prijs € 249,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina